Träpartier

Vi på Holmens Glas erbjuder inte bara glas och aluminiumpartier utan även träpartier. Glasade träpartier kan ge både avskildhet och öppenhet med sitt stora ljusinsläpp. När det kommer till rumsplanering erbjuder vi olika varianter av glas- och träpartier som passar de flesta behov. Vill du skräddarsy en lösning som passar din verksamhet finns våra glastekniker här för rådgivning och utförande. Med en lång, bred och gedigen erfarenhet jobbar vi för att möta alla våra kunders öns- kemål och behov.

Träpartier kan anpassas och kombineras på en mängd olika sätt. Du som kund väljer vilken typ, färg och storlek modulerna ska ha. Med trämaterialet kan du som kund välja mellan massor av ku- lörer. Särskilda krav på brandklassning, ljudisolering, karaktär och funktion strävar vi såklart också efter att uppfylla.

Att inreda med träpartier passar särskilt bra i offentlig miljö som skolor eller på kontor. De kan mon- teras som överljus, sidoljus eller kombineras till systemväggar. Vi på Holmens Glas monterar trä- partier helt efter dina önskemål och förutsättningar. Oavsett om det är på företaget eller hemma hittar vi en bra lösning för dig eller din verksamhets träpartier.

I drygt 20 år har Holmens Glas erbjudit tjänster inom glaspartier och glasmästeri. Som glasmästare har våra tekniker en bred kännedom och erfarenhet av varierade glasarbeten med träpartier. Föru- tom arbete med nyproduktioner utför vi även reparationer. Vid större projekt kan vi också erbjuda arbetsledning hos dig som kund. Med hjälp av ny teknik och nya metoder kan vi som glasmästare hjälpa dig snabbt och effektivt med dina träpartier.

Förutsättningar kan förändras under arbetets gång. Därför är det viktigt med tydlighet och dialog mellan våra glastekniker och kunder i projekt med träpartier. Vi vill alltid skapa de bästa förutsätt- ningarna i ett arbete. Våra glastekniker är gärna med i ett tidigt skede i projekt och för en dialog med arkitekten, om så önskas, oavsett om det gäller omfattande renoveringar eller nyproduktioner.

Om du har frågor kring träpartier, glaspartier eller något annat glasrelaterat är det bara att höra av dig. Kontakta oss på Holmens Glas så gör vi allt vi kan för att hjälpa dig med glasmästeri, träpartier eller andra byggprojekt. Du kan välja att skicka in en offertförfrågan eller maila oss direkt här på sidan. För mer brådskande frågor eller uppdrag går det hur bra som helst att ringa oss!

Be om offert