Glasräcken

Många verksamheter har vänt sig till oss på Holmens Glas inför att installera nya glasräcken. Vi tillverkar och monterar glasräcken som förhöjer upplevelsen och standarden både inomhus och utomhus. Letar du efter ett estetiskt tilltalande räcke för trappan på kontoret eller är du kanske ute efter det perfekta balkongräcket, vi hjälper dig komma fram till rätt lösning.

Med vår hjälp får du glasräcken som uppfyller alla dina krav. Du som kund kan välja mellan flera olika utseenden och utföranden. Glasräcken monterade med till exempel rostfritt stål på en bal- kong, altan eller annan uteplats lyfter verkligen och gör det där lilla extra. Det ger ett stilsäkert och smakfullt intryck. Med glasräcken behöver man inte oroa sig för att missa utsikten och får den bäs- ta upplevelsen av sitt hem. Säkerheten med ett glasräcke är hög och det har väldigt bra hållbarhet. Glaset är laminerat och har polerade kanter för att verkligen få den högsta säkerheten.

Glasräcken i din verksamhet ger en ren och elegant upplevelse. Har man dessutom en iögonfal- lande trappa blir ett glasräcke det perfekta komplementet som inte stjäl all uppmärksamhet men ändå är estetiskt tilltalande. Med glasräcken får man en frihetskänsla samtidigt som det skärmar av. Vi på Holmens Glas har konstruerat glasräcken för flera företag varav några kan du se bild på här på vår hemsida.

Aluminiumstolpar på glasräcken har blivit ett populärt alternativ till glasräcken med stolpar i rostfritt stål. En stor anledning till detta är att med aluminium kan du få en lite billigare lösning. Rostfria stolpar har dock många fördelar som kan vara bra att veta om inför ditt val för glasräcken. För att stå emot väder och vind är rostfritt stål det bästa valet för din veranda, balkong eller uteplats. Ett räcke i rostfritt stål kräver inte heller något speciellt underhåll till skillnad från ett aluminiumräcke som har viss risk för missfärgningar. Vill du maximera utsikten på din balkong finns alternativet att ha stolpfria glasräcken. Det ger ett exklusivt och rent intryck. Med det här alternativet behövs dock tjockare glas för att konstruktionen ska hålla så det hamnar naturligt i en högre prisklass.

Holmens Glas har drygt 20 års erfarenhet av glasmästeri och glaspartier. Vi strävar efter att alltid vara tillmötesgående vad gäller frågor kring glasräcken och andra glasrelaterade byggprojekt. Inför en installation av glasräcken finns vi där och planlägger allt från hur det ska se ut rent estetiskt till hur det ska monteras och utföras rent praktiskt.

Förutsättningar kan alltid förändras under ett arbetes gång. Därför är det av yttersta vikt att vara tydlig och föra en bra dialog kund och glasmästare emellan. Samarbetar du med en arkitekt som planerar att använda glasräcken är vi gärna med i ett tidigt skede med planering och samtal för att alla parter ska bli så nöjda som möjligt. Vi på Holmens Glas strävar alltid efter att hitta den rätta lösningen och skapa de bästa förutsättningarna för ett arbete.

Förutom arbete med nyproduktioner utför vi reparationer av glasräcken och vid större projekt kan vi alltid erbjuda arbetsledning hos dig som kund. Våra fullt utrustade servicebilar gör det möjligt för glasteknikerna att utföra reparationer direkt på plats hos kund. Med hjälp av ny teknik och nya me- toder kan vi som glasmästare hjälpa dig snabbt och effektivt med dina glaspartier.

Holmens Glas är en riktig glasmästare. Vi startade i liten skala och har succesivt utvecklat vår verksamhet för att möta ökade krav och efterfrågan. I dag utför våra medarbetare små och stora projekt för byggföretag i Göteborg med omnejd. Oavsett om du har frågor kring träpartier, glasräc- ken eller något annat glasrelaterat är det bara att höra av dig. Du kan välja att skicka in en offert- förfrågan eller maila oss direkt här. För mer brådskande frågor eller uppdrag går det hur bra som helst att ringa oss!

BE OM OFFERT