GLASMÄSTARE

Holmens Glas har en lång och gedigen erfarenhet som glasmästare. I drygt 20 år har vi erbjudit tjänster inom glasentreprenader och glasmästeri.

Om du någon gång råkat ut för inbrott eller skadegörelse vet du hur viktigt det är att snabbt få hjälp med nytt glas. Vi är en glasmästare att lita på. Butiker, restauranger och bostadsrättsföreningar har anlitat oss som glasmästare. Företag kontaktar oss för hjälp med skyltfönster, glasfasader eller portrutor när olyckan varit framme.

Som glasmästare har våra tekniker en bred kunskap och erfarenhet av varierade glasarbeten. Våra fullt utrustade servicebilar gör det möjligt för glasteknikerna att utföra reparationer direkt på plats hos dig som kund. Med hjälp av ny teknik och nya metoder kan vi som glasmästare hjälpa dig snabbt och effektivt. Förutom reparationer utför vi arbeten vid nyproduktioner och vid större projekt kan vi alltid erbjuda arbetsledning hos dig som kund.

Holmens Glas erbjuder många olika lösningar och är glasmästaren för både företag och privatkun- der. Som ett alternativ till kakel kan vi hjälpa dig att sätta upp glas över till exempel diskbänken hemma eller en arbetsbänk. Eftersom det går att måla eller tapetsera bakom glaset ger det en större kreativ frihet och du kan ändra hur köket ser ut så ofta du vill. Inte nog med att du kan byta utseende bakom glaset, det är också otroligt lätt att hålla rent!

Holmens Glas är en riktig glasmästare. Tveka inte att kontakta oss om du har några idéer för glas i hemmet, på företaget eller om olyckan varit framme. Vi ses!

Be om offert