Glasentreprenader

Holmens Glas har arbetat med glasentreprenader sedan 1997. Vi utför både små och stora projekt med glasentreprenader. Våra kunder är främst bygg företag, fastighetsägare och butiker. Har du som privatperson ett projekt du tror vi skulle passa för strävar vi såklart efter att hjälpa dig hela vägen med det. Vi är gärna med på ett tidigt skede i projekt med glasentreprenader och för en dia- log med arkitekten om så önskas. I samtal med kund presenterar vi idéer och lösningar.

Förutsättningar kan alltid förändras under arbetets gång. Därför är det viktigt med tydlighet och dia- log mellan våra glastekniker och kunder. Vi på Holmens Glas erbjuder arbetsledning på plats hos dig som kund för att underlätta och skapa de bästa förutsättningarna i ett arbete. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen.

Våra glasmästare har en lång, bred och gedigen erfarenhet. I drygt 20 år har vi på Holmens Glas arbetat med glasmästeri och glasentreprenader. Med hjälp av ny teknik och nya metoder kan vi erbjuda dig precis den lösningen du önskar.

Undrar du mer om glasentreprenader eller har du frågor om andra byggprojekt? Vi på Holmens Glas vill alltid hjälpa våra kunder så långt det går. Skicka en offertförfrågan, ring eller maila så sva- rar vi så snart vi kan!

Be om offert