ALUMINIUMPARTIER / STÅLPARTIER

Behöver du eller ditt företag en ny funktionell glasad entré med stålpartier? Kanske är det dags för ett nytt tak- eller fasadsystem i aluminium? Vi på Holmens Glas erbjuder flera lösningar inom glas-/ Aluminium och stålpartier. Om du istället är på jakt efter ett höj- och sänkbart glasräcke hjälper vi gärna till med det också. Våra glastekniker har lång och bred kunskap om allt ifrån glasräcken, glasväggar och inredningsglas.

Du kan välja mellan standardmått eller en skräddarsydd lösning. Vi på Holmens Glas har drygt 20 års erfarenhet som glasmästare. Våra tekniker strävar efter att alltid hitta den bästa lösningen för kunden.

Förutsättningar kan förändras under arbetets gång. Därför är det viktigt med tydlighet och dialog mellan våra glastekniker och kunder i projekt med aluminiumpartier. Vi vill alltid skapa de bästa förutsättningarna i ett arbete. Vi är gärna med i ett tidigt skede i projekt och ha en dialog med arki- tekten när det gäller omfattande renoveringar eller nyproduktioner.

Förutom arbete med nyproduktioner utför vi reparationer av aluminiumpartier och vid större projekt strävar vi efter att alltid kunna erbjuda arbetsledning hos dig som kund. Våra fullt utrustade ser- vicebilar gör det möjligt för glasteknikerna att utföra reparationer direkt på plats hos kund.

Här nedan kan du se tidigare arbeten vi utfört med aluminiumpartier i entréer och kontorsmiljöer. Om du har frågor kring aluminiumpartier eller något annat glasrelaterat, tveka inte att höra av dig! Kontakta oss på Holmens Glas så gör vi allt vi kan för att hjälpa dig med aluminiumpartier eller andra byggprojekt. Ring eller maila så svarar vi så snart vi kan.

Be om offert